25 Mayıs 2009 Pazartesi

intikam part 1..

Share
AHANDA BUDA DEZ İN KÜÇÜKLÜĞÜ..
bu yazıyı yazmasam çatlardım..efenim bugün bizim arkadaşlar bizde toplandık,benim arkadaş çevresi bir hayli kalabalık olduğu için bir partide 20 kişilik kafileler şeklinde geliyorlar:)neyse ben sabah dez i ve betülü arayıp davet ettim. hem misafirler gelene kadar kan çanağına dönen gözlerim hemde heder olan iki tepsi pastam için moral olurlar diye..amannnn çağırmaz olaydum dezum seni,ne bilem her zamanki gibi otomatiğe bağlamazsın sandıydım,bana saç baş yoldurmazsın mahçubiyetten gebertmezsin sandıydım..yanılmışım...bide anasına taş atar;biri şu kadının fişini çeksin diye..asıl sana lazım o,hatta seni bize gelince mümkünse hard diskini söküp getirsinler,öylece oturuver koltukta,her mutfağa girdiğimde görmeyeyim seni,saç baş perişan bulaşık yıkarkene...dez çay suyu koyar,çay getirir,çay koyar,küp şekerleri kaseye koyar,servis tabaklarını hazırlar,içeri gider,mutfağı toparlar,yeni gelenler için hemen bir kaç bardak,çay kaşığı,çatal yıkar,tekrar döner,mydepo o sıralar 20 misafirine laf yetiştirip,onun esprisine gülüp,diğer tarafta bir diğerine espri yapmaya çalışmakta,aynı zamanda boşalan ve eksilen (henüz gelmemiş olanlar düşünülerek) pastalar için panik atak geçirmektedir...her neyse bu sırada dez yine mutfağa döner,arada bir muhabbetlere katılır,oda yani ayıp olmasın diye,yoksa onun tüm derdi etrafı toplamak,servis açmak,çay doldurmak, ve mydeponun zaman zaman geçirdiği panik ataklarda kalp masajı yapmaktır..en son bulaşık deterjanı biter..ama dez yılmaz kapıp sıvı el sabununu onunla devam eder,yıkamaya...en az üç dakkada birde mutfaktan kafasını uzatıp duran mydeponun"ayyyy yeter kızım ya,işgüzarlığın tuttu yine ,kusucam seni görmekten şurda ,çık şu mutfaktaaaannnn.!!!"çığlıklarına ,bilgeliğin doruk noktasındakiler gibi kafasını hafif kaldırarak tebessüm etmekle yanıt verir,mydepo iyice çileden çıkar,lavabonun başında bir kaç güreş yaparlar,ama zamkla yapışmıştır mübarek bir kere çıkmaz..her neyse en son yaklaşık 50 tabağıda yıkayıp,28 kez de tezgahı sildikten sonra mutfaktan çıkıp insan içine karışır,karışır da rahat edermi,,asla durmak yok yola devam bu kız ın sloganıdır çünkü,gider arkadaşın bebeğini gezdirir,sever,oyalar..işte böyle sevgili dostlarım..şimdi ne ediyim ben bu kızla..anket yapıcam valla..iki seçenek var,oylamaya sunayım en iisi..1.bir dahaki davetlerde "ımmm,bugun biraz işim var beni aramayın olurmu"diyerek ortalarda görünmeyeyim 2.evet ama bir gün görmesemde çatlarım ayoolll..diyerek yine davet edeyim...ne yapsam acep?

3 yorum:

DEZ dedi ki...

=))) ben mi oluyorum şimdi şu resimdeki kız??? abartmaktan vazgeçsen ikimizin de sacı yolunmayacaktı. bulaşık yıkamayı seviyorum dediğim üç insan evladı hemen anladı cıktı mutfaktan da bi sana derdimi anlatamadım. sana yardım etmek için sabahın nurlu vakitlerinde eve baskın yaptık da eşcağızını yine evinde huzursuz ettik. sende oturttun bizi pc başına dellene dellene meze hazırladın. ben de sana diss yazayım da gör ! hıh!

mydepo dedi ki...

aman aman bulaşık yıkamayı seviomuş,kim sever beaa,paraladın kendini..

DEZ dedi ki...

ben =) ciddi anlamda seviyorum ve hatta ver müziği her işi yaparım yeter ki o olsun. kafam rahattı benim sen de raat ol ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...