20 Aralık 2008 Cumartesi

buldumbuldum..!

Share

Nette gezinirken rastladım bu siteye,fiyatlar bana biraz pahalı geldi ama yinede unutulmayacak bir hediye bulacağınız kesin ..benim en çok (bir araknofobia olarak) örümcek tutucu tabanca hoşuma gitti tabi..Birde alarmı çalınca koşan alttaki şirin saat ....Ama favorim airzooka...:)

ÖRÜMCEK TUTUCU TABANCA

Artık onlar sizden korksun!

Örümcekleri ve birçok çeşit böceği, uzaktan yakalayın ve onları öldürmeden, değmeden, dokunmadan istemediğiniz ortamlardan uzaklaştırın. Hiçbir şekilde canlı ya da ölü bir böceğe temasta bulunmak istemiyorsanız, Spider Catcher sizin için ideal. Ayrıca örümcek korkusu olanlar için bu ürün bir nimet.


KOŞUCU ALARM SAAT

Siz onu yakalayıp susturana kadar o durmayacak!

Bu alarmlı saatinizin tekerlekleri var. Çok şirin değil mi. İşte bu şirin şey aynı zamanda sizin sabah kabusunuz olabilir. Eğer hala yataktan kalkmıyorsanız, clocky de hareketine başlayacaktır.
Siz onu yakalayıp susturana kadar o durmayacak.
Bu akıllı saat kendine iyi bir saklanma yeri bulmakta iyidir.


AIRZOOKA

"Hava atma" nın gerçek olduğu an!

Her ne kadar fizik bizim uzmanlık alanımız olmasa da Airzooka büyük bir 'hava topu'nu 6 metre mesafeye kadar hızla fırlatıyor. Sizse size neyin vurduğunu anlamıyorsunuz, afallıyorsunuz, kağıtlarınız uçuşuyor, saçlarınız dağlıyor. Airzooka ondan ondan sonra içindeki sıkışmış havayı seçtiğiniz hedefe doğru hızla fırlatır.
Hava saldırısına yeni bir anlam getiren Airzooka ile can yakmadan eğlenmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...