19 Eylül 2012 Çarşamba

lezzetin inanılmaz hafifliği ve bebeksel döküman..:))

Share
bilenler bilir çok sevdiğim ve değer verdiğim arkadaşım Elif Ezgi Uzmansel ve annesi Taylan Kümeli sayesinde 4 ayda tam 20 kg verdim..
  ne kadar teşekkür edip,ne kadar minnet duysam azdır... aynı zamanda başarılı ve kalemine hayran olduğum elifim (bakınız okyanus odalar) şimdilerde ,annesi ile birlikte mükemmel bir kitaba daha imza attı.."Lezzetin İnanılmaz Hafifliği"..
geçen hafta çok zarif bir sürprüz yaparak bu kitabı hediye gönderen Elifime bir kez daha sonsuz teşekkürler..

kitap sağlıklı beslenmek yada sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlere denenmiş ve çok başarılı olunmuş birbirinden farklı alternatifler ve bilgiler veriyor..herkesin kitaplığında mutlaka bir tane olmalı diye düşünüyorum..aynı zamanda eski kiloma dönüyorum isimli blogunda sağlıklı zayıflamak isteyenlere yardımcı oluyor..kitap hakkında Taylan hanımın ve Elif Ezginin görüşleri şunlar..

Lezzet ve sağlık aynı yerde barınmaz diyen klişelere, özgünlüğün gücüyle kafa tutuyor ve inanılmaz belki ama "Lezzetin hafifliği mümkündür ve biz böyle başardık", diyoruz." 
Taylan Kümeli

"Ben, en yalın ve en amatör haliyle sorunları ve sıkıntıları dile getiriyordum; annem, en bilimsel ve profesyonel bakış açısıyla cevapları ve çözümleri söylüyordu... Ben tıkanma noktalarını dile getiriyordum; annem her defasında özgün yöntemlerle bu tıkanıkları çözüyordu... Günün her saati, dünyanın herhangi bir yerinde, her bütçeye uygun, sağlıklı bir sofra kurmayı başarabiliyordum. Ben yapabilirsem, herkes yapabilirdi, dileyen herkes..." 
Elif Ezgi Uzmansel


kitabı edinmek isteyenler buradan satın alabilirler..

birde on parmağında on marifet arkadaşım ,yine çok sevip saydığım ilay arkadaşımla birlikte bebeksel döküman  adıyla mükemmel bir işe daha imza attı..
facebook sayfasından ve sitelerinden ürünleri inceleyebilir,sipariş verebilirsiniz,kampanyalardan yararlanabilirsiniz..işte birkaç örnek:))











1 yorum:

Hayatın Tatları dedi ki...

4 ayda 20 kilo süper bir başarı bence. tebrik ediyorum.elif hanımın blogunu bende yeni keşfetmiş ama uzun uzun inceleme fırsatım olmamıştı.bir ara vakit ayırayım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...