2 Şubat 2012 Perşembe

hoşgeldin 6 lı rakamlar..:))

Share
evet nihayet bu hafta sonbeş senedir falan görmediğim 6 lı rakamlara kavuşmuş bulunmaktayım..bu sabah itibariyle tartı 69 u gösterdi çok şükür..12 kg geride kaldı ve kaldı 9 kg..başından beri "yapabilirsin" diyerek destek olan,ipuçları paylaşan ,bana diyet kefir bile hazırlayan :) teyzeme   ve tabiki beni yüreklendirdiği,destek olduğu,hemen hemen her gün kahrımı çektiği,ve sınırsız samimiyet ve dostluğu için elif ezgi arkadaşıma tekrar teşekkür etmek istiyorum..( bu arada elif ezgi uzmanselin bu haftaki yazısı "kedi merdiveni" mutlaka okuyun,mükemmel)
öncelikle haftanın karikatürleri:))



not: bu arada ömür biter diet bitmez blogunun sahibesi  bosandasemeriniy arkadaşımızın isteği üzerine leslie ile 5 mil linkleri sırasıyla şunlardır..her videoda 1 mil var ve toplam 5 mil yani 8 km yürünmüş oluyor yaklaşık 62 dakika sürüyor toplam.. bu videolara mümkünse ara verilmeden yapılmalı..birde leslie nin dediği gibi yağ yaktıran hareketler değil ritminizdir..yani mümkün olduğunca videodaki ritmi yakalamak önemli..ilk başlarda zorlanıyordum bende ama şu anda daha rahatım..
leslie sansone 1.mil
leslie sansone 2.mil
leslie sansone 3.mil
leslie sansone 4.mil
leslie sansone 5.mil 

dipnot: bu arada türkiyede bu dvd nin satıldığı yer bulamadım bulur bulmaz hak geçmesin diye satın alıcam..kullananlarada hatırlatma olsun..

8 yorum:

Gülay dedi ki...

ÇOK ÇOK SEVİNDİM, GERÇEKTEN BÜYÜK BAŞARI,YİNE BİR ELÇİN AZMİ ÖRNEĞİ BU TABİKİ.DURMAK YOK YOLA BİRAZ DAHA DEVAM.(yarın akşama kadar)

mydepo dedi ki...

nayır nolamazzzz yarın akşammm:))))))

ezgi'nin günlügü dedi ki...

Canım arkadaşım ya... İnşallah, hedefine ulaştığın güne de şahit oluruz. Bu arada "Tahir Künyeli" karikatürüne koptum :)) heheheh

mydepo dedi ki...

ezgim inşallahh ya sayende kendime güvenim artı,iradesiz sanırdım kendimi hep

ezgi'nin günlügü dedi ki...

Sen 42 hafta beklediğinde (anladın ne demek istediğimi :D ) ne kadar iradeli ve sabırlı olduğunu anlamıştım arkadaşım... :)

bosandasemeriniy dedi ki...

Cok tesekkur ederim.
Yarin basliyorum lesliye .
Ay bende vercem, ay ay ay:)

haticesural dedi ki...

Tebrikler.

Ezgi Hanımın be de çok sıkı takipçisiyim 5 haftada 5 kilo verdim süper faydalı bilgiler paylaşıyor.

Bu arada, diyet kefiri nasıl hazırladınız ki, ? Be bizim buralarda diyet kefir bulamadım o yüzden 3-4 yudum içiyorum.

mydepo dedi ki...

hatice süral ah birde kendisini tanısanız..ne mükemmel bir insandır..diyet kefiri ılık diyet süte kefir mayalamak suretiyle yapıyorum tıpkı yoğurt gibi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...