3 Kasım 2011 Perşembe

yemek yada yememek..

Share

iki gündür kahvaltıda tam bugday ekmeğinden 1 dilim yedim...ekmek yerine ceviz yedim 5-6 tane.asla ara ögün olmadan günde  üç öğun yedim..her içtiğim suya bir iki damla limon sıktım..akşam 8 den sonra yağ yakma zamanı başladığından hiçbir sey yemedim..tatlı namınada sadece dün akşam 1.2 dilim kazandibi yedim(pişmalığıda cabası yalnız)..iki gundur 3 bardaktan toplam 6 bardak yeşil çay içtim..sabah kahvaltıda caya seker yerine metabolizmayı muthiş hızlandıran tarcın koydum..tabi yeşil çaylarada..başladığımda yani iki gun önce 81.6 ken şimdi tartı 80.3 u gosteriyor...ekmeği kesince vucut önce tuttuğu suyu bırakıyormuşş yani ödemler gidiyor sanırım..fırıncılar ekmeğe bir kurek tuz atıyorlarmış..şimdilik benden bu kadar ...ama deli gibi tatlı istiyor canım..aç değilim ama alışmışız işte..her gun yarım saat nutellayla bakışıyoruz..yinede kendimi çok iradesiz sanırdım..sanırım o kadar da değilmişim..kızımın uzattığı çikolatyaa bile hayır diyebildim...:) ama açıkçası ne kadar devam edebilirim bilmiyorum..her an saldırabilirmişim gibi geliyor ekmeğe ve çikolataya heyhat..!

not: ara ara şu sitede zayıflayanlara bakıp motive oluyorum desem yalan olur,iyice çöküyorum:))yok yok sanırım motive oluyorum evet motive..mo-ti-ve..yine çöküşş.:))

5 yorum:

filan nisa dedi ki...

başaracağınıza inanıyorum ben.sakın vazgeçmeyinn :))sonraki pişmanlığa inanın yediklerimiz değmiyor:(

birde kesinlikle ukalalık olarak algılamayın mutlaka yapıyorsunuzdur ama ben çoğu kez unuttuğum ve kendimi zorladığım için söylüyorum..yiyip içtiklerinizden önce mutlaka besmele çekin...

besmele çekmediğim ve çektiğim şeyler arasında doymak ve doymamak noktasında öyle büyük bir fark oluyor ki...

mydepo dedi ki...

nisa; teşekkürler zaten birileri desteklemezse herşey daha zor..ve haklısın kesinlikle besmele,her işte her yemekte..

Şenay- Doğam dedi ki...

Oncelikle seni tebrik ediyorum.. Ve başarılı olacağını düşünüyorum , karatay diyeti ile zayiflayanlardanim, 69 kg den 59,5 e düştüm ve vermem gereken 3-4 kg kaldı ... Birlikte başaracağız ;)

DEZ dedi ki...

vuuuuhuuuuu! 3 kilo he! kanka harikasın valla gaz değil gerçek.. maşallah! devam devam.. eski elçin'i görelimen kısa zamanda...devammm..devamm..

mydepo dedi ki...

şenay doğam; harikasın....inşallah v-bende verrirm yaaa
dezim; 3 kilo deel ya:((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...