28 Temmuz 2011 Perşembe

ters dönmüş kaplumbağanın net kesilince sabaha yayımladığı aslında gece bir sıkıntıyla yazılmış yazısı...yada yazılmamalıydı ama yayınlanmalı..

Share
uykusuzluk,asabiyet,ayrılık ve visalin iç içe girmesi..hangisi gurbetti..hangisi vuslattı..
şehir değiştirdim ben ,kabuk değiştirdim, hayatımın en güzel günlerinin geçtiği yeri satıp soğuk,donuk,yalnız ve yapay Ankara yı satın aldım..alamadım..
dostlukların zirvesinden inerek çıtamı çok yükseltmiş bulundum bir kere..bundan sonrası çok zor işte bu yüzden..kıyası hortlattım her yanımdan..
o kadar sahici,o kadar rüya ..hiç bitmez sandım ya ben .. o yüzden bu kadar acıdı canım... birden anladım hiçbir şey kalıcı değil ve bende değilim yaşadıklarımda....en azından bunu fark etmek iyi.."buluşmalar kaldı mahşere diyor" diye yazan üstad ne büyük..
11 yıl önce insan 19 olur..gittiği her yer ona güzel olur...11 yıl gençliğinin en güzel yılları olur..gezdiği gördüğü en güzel,arkadaş en iyi arkadaş olur..
tüm bunların içinde ben 34+ 4 oldum..karnım gezegen oldu..ters dönmüş kaplumbağa moduna en az 5 hafta daha devam..
şimdi bu iç döküş yada öyle rahatlamak için falan değil..ben zaten kendi  kendimi rahatlatmayı hep en iyi yaptım,en iyi onu yaptım....renk renk olup pul dökünce böyle siyah beyaz oluyor insan..ama sadece kendime...
şimdi fanus karnım,yazınca daha iyi konuşan ağzım-daki mayışmış sakız,kramplı sağ bacağım,şakır modunda terlerim, koyup başımı -ama yalnızca sol tarafa-..biraz uyuya-ma-ma-lıyım..bir kaç saat dönüp sonra ezanla namaza kalkmalıyım..hamilelik bunu gerektiriyor ya şimdi son aylar bunu yaşamalıyım...
aylar boyu büyük ,komik ve eğlenceli bebek partileri hayal edip..şimdi yalnızca birkaç kişiye verebileceğim bebek şekerlerini hayal etmeliyim gece boyu..işim çok yani..ben kaçtım..


Bu akşam o kadar durgun ki sular
Gömül benim gibi kedere diyor.
İçimde maziden kalma duygular
Ağla geri gelmez günlere diyor.
Ey gönül , gidenden ümidini kes!
Kaçan bir hayale benziyor herkes,
Sanki kulağıma gaipten bir ses
Buluşmalar kaldı mahşere diyor...

nfk

4 yorum:

DEZ dedi ki...

hoop dedik! noluyo orda ya.. birileri bunalıma girmiş bildiğin.. hem de benim gibi "cool" adamı bile her seferinde ağzı yırtılırcasına güldüren birileri.. hem de her gün her saniye şehir dolusu insanın kulaklarını çınlattığı birisi.. hem de doğumunda yanında olcam diye planlar yaptığım, uğruna ailemi terk edip yanına yerleşmekiçin ales gibi bir batağa batmaya yemin etmiş olduğum birisi... cık cık! yakışmıyor...

çoook fena döktürmüşsün.. cümleler insanın bırak gözlerini burnunu bile dolduracak cinsten.. sırf sana derin sevgimden değil, hakkaten fena yazmıssın, çok fena.. üzüldüm hacım ya senin bu hallerini de mi görecektik =( doğumdan bayrama kadar üst katta odamı hazırla. ya da hazırlama ben kendim hazırlarım, sen yorulma..

"ps: ilove u" =)

mydepo dedi ki...

of..yorum yettide arttı valla,birden kendime geldim bendeniz..bu kadar mı seviliorum ya..:)))9tamam tamam şımarmıcam..çabuk gelll

DEZ dedi ki...

şımarrr.. sen şımarmayacaksın da kim şımaracak.. ;)
ne kadar sevildiğini sen de biliyorsun.. şehircek yastayız.. yüreğimizi aldın gittin vicdansız! =)

mydepo dedi ki...

yüreğinizi yüreğime aldım..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...